VIVA. Metalleffekt-Folie / metallifolio kulta

VIVA. Metalleffekt-Folie / metallifolio kulta
VIVA. Metalleffekt-Folie / metallifolio kulta VIVA. Metalleffekt-Folie / metallifolio kulta VIVA. Metalleffekt-Folie / metallifolio kulta
4,50 €
Saatavuus Varastossa

Metalleffekt-Folie 200 x 6,4 cm kulta      

   Käyttöohje:  metalli, puu, lasi, pahvi, keramiikka, kivi yms. (ei tekstiili) 

- Piirrä liidulla tai lyijykynällä esineeseen haluamasi kuvio, jos et päällystä koko esinettä. 

-   Pursota Designfix-liimaa varovasti kuvion sisään ja levitä liima    siveltimellä tasaiseksi ja ohueksi kerrokseksi koko kuvion alueelle. Huomaa, että folion reunasta tulee epätasainen, jos liiman reuna on    epätasainen.   

    -  Leikkaa foliosta liimalla maalattuihin kuvioihin sopivat palat.  Folio   voi mennä reunojen yli, eikä folion tarvitse olla täysin oikean muotoinen, koska folio tarttuu vain liimakohtiin. Tärkeää on, että folio peittää kaikki liimakohdat.

    - Aseta foliopalat  liimakuvioiden  päälle niin, että värillinen puoli  on ylöspäin.  Kiinnitä folio  painamalla sitä voimakkaasti sormillasi  tarkasti joka  kohdasta. Vedä  suojakalvo irti. Folio jää liimaan kiinni. Anna vielä  kuivua yön yli  ennen esineen käyttöä.

   Folioidun esineen voi pestä varovasti vedellä. Foliota ei saa käyttää ruoka-astioissa eikä esineitä saa pestä tiskikoneessa. 

HUOM! Jos folioitu esine joutuu alttiiksi kulutukselle (esim.  koruissa), pinta täytyy lopuksi lakata läpinäkyvällä lakalla!  Lakkaamaton pinta naarmuuntuu helposti. 

               

Pituus:
4 cm
Korkeus:
13 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
15 g
Arvostelut 0 arvostelua